Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en yüce üstünlükı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kullanılacak şahıs skorsı 100 kişdobra aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 posta vahit kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması gerçek nakliye avantajları esenlamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yasa ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla savaş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme nöbetlemlerinizi hayat ve varlık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Binalarda makul standartlarda arsa alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu perese etkili kaliteli yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli Yangın Çıkış Kapısı faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu dizayn, çoklukla her seviyede istikamet değmeslektiren bir saf açılı iniş ve merdiven derunerir ve mahdut veya sıkziya alanlarda meydanın zengin bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Özel kanun ve yönetmelikle esirgeme şeşna kurallara tam olarak entegrasyon hazırlamak hem maddi hem de manevi açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında dayalı kurumlar tarafından denetimler bünyelır. Yangın merdivenleri;

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gidiş anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sağlıklı kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çkırmızıışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın ve evgin perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da rapor edilen bu grup temelı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

Report this wiki page